Με απόφαση του αρμόδιου Υπουργού, Σταύρου Κοντονή, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ηρακλή την Κυριακή (31/01, 17:15) στην πόλη της Ξάνθης, για τον αγώνα της τοπικής SKODAμε την ομάδα μας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperleagueΕλλάδα.

Σύμφωνα με την απόφαση, άναψε «κόκκινο» στην οργανωμένη εκδρομή, διότι συντρέχουν σοβαροί λόγοι διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ωστόσο, η ομάδα μας δεν θα αγωνιστεί μόνη της στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς υπήρξε ενημέρωση πως θα επιτραπεί η είσοδος στους φίλους του Ηρακλή που θα προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο των Πηγαδίων, και οι οποίοι θα καταλάβουν θέση στο πέταλο του γηπέδου (θύρα Δ).

Επιπλέον, θα διατεθεί και η θύρα Γ1 του γηπέδου σε μεμονωμένους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι δεν θα φέρουν διακριτικά και θα φιλοξενηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα.

Να σημειωθεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τους οπαδούς του Ηρακλή, ανέρχονται στα 20 ευρώ, και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προμηθευτούν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά (μέσω viva).

Φυσικά, για να προμηθευτεί κάποιος το εισιτήριό του, θα πρέπει να έχει τον ΑΜΚΑ, καθώς και την ταυτότητά του.