Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και αφορούσε στα μέτρα τάξης ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα (01/10, 20:30) ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα.
Το “παρών” έδωσαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Ασφάλειας, της ΔΕΑΒ, της Superleague και της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Μάκης Σαρλής.
Η ΠΑΕ Πανιώνιος, δια μέσου του εκπροσώπου της, αιτήθηκε τη χορήγηση 80 εισιτηρίων για τις ανάγκες των μεμονωμένων οπαδών της που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ απάντησε θετικά στο αίτημα των φιλοξενουμένων και τόνισε μάλιστα ότι θα έχει διαθέσιμο και μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων, εφόσον παραστεί ανάγκη.
Φυσικά, στο δεύτερο γύρο θα υπάρξει ανταποδοτικότητα από πλευράς της νεοσμυρνιώτικης ομάδας, καθώς οι υπεύθυνοι του Πανιωνίου δεσμεύτηκαν για χορήγηση εισιτηρίων και κερκίδας προς τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ που θα βρεθούν στην Αθήνα.