Η νέα συνεργασία της ΠΑΕ Ηρακλής με την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων «Βίκος Α.Ε.» για την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι γεγονός!

Η εταιρία Βίκος ιδρύθηκε το 1990 και είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος» από την ομώνυμη πηγή, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι σε όλη τη διαδικασία από την άντληση έως και την διάθεση του προϊόντος και χωρίς να υφίσταται καμία επεξεργασία.
Η εταιρία αποτελεί πλέον τον επίσημο προμηθευτή νερού για την ανδρική ομάδα με έντονη παρουσία σε όλους τους επίσημους αγώνες της ΠΑΕ Ηρακλής.
Το μέγεθος αυτής της συνεργασίας αποδεικνύει πόσο σημαντικά βήματα γίνονται από την ΠΑΕ Ηρακλής σε όλα τα επίπεδα. Μετά από μία «μαύρη περίοδο» 4 ετών, το όνομα της ομάδας μας ξαναβγαίνει στην επιφάνεια, ακόμη δυνατότερο με την υποστήριξη καταξιωμένων εταιριών, όπως η εταιρία Βίκος Α.Ε.
Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα ήρθαν και γίνονται γνωστά.
Και τα καλύτερα, έρχονται!