Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μέσα στον Βόλο όπου ο Κυριακίδης μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό του Ρομάνο με τον Περόνε πλάσαρε από κοντά και έγραψε πολύ νωρίς το 0-1. Ο Ηρακλής είχε αρκετές φορές την ευκαιρία  να διπλασιάσει τα τέρματα του όμως δε κατάφερε να σκοράρει. Από την άλλη η αμυντική του λειτουργία ήταν πάρα πολύ καλή παρά το γεγονός ότι στο 72’ έμεινε με δέκα παίκτες μετά από την αποβολή του Μπαρτολίνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μέχρι το τέλος όμως το σκορ διατηρήθηκε και ο Ηρακλής πήρε μια μεγάλη νίκη που του επιτρέπει να διατηρεί το προβάδισμα των έξι βαθμών στην βαθμολογία του ομίλου.

 

ΟΛ. ΒΟΛΟΥ (Δ. Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Καρράς (Θέος 69′), Ιντζίδης, Γιαλούσης, Ρόκας, Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ (Μπέριαν 65′), Κυζιρίδης, Νικολιάς,Διαμαντόπουλος (Μπαλντομπαλίεφ 46′)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιάμπαρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο (Βαλεριάνος 86′), Πουρτουλίδης (Στάμου 58′), Σιατραβάνης (Τσιλιγκίρης 69′), Κυριακίδης.