Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο νέος τεχνικός του Ηρακλή, Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα και αυτό το γνωρίζω και από τη θητεία μου ως ποδοσφαιριστής, ενώ είχα δηλώσει αρκετές φορές και στο παρελθόν όταν αντιμετώπισα αυτή την ομάδα, ότι θα ήθελα να επιστρέψω.

Κάποιες ομάδες δεν έχουν κατηγορία. Πρέπει να βρίσκονται ψηλά. Και ο Ηρακλής πρέπει να αγωνίζεται μόνο στη Superleague και πουθενά αλλού. Αυτό είναι που μ’ έκανε να αποδεχθώ την πρόταση που μου έγινε χωρίς να την σκεφτώ καθόλου, ενώ πρόσφατα είχα δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Superleague τις οποίες και απέρριψα.

Με κάποια παιδιά έχω συνεργαστεί και σε άλλες ομάδες. Σήμερα κάναμε μόνο μια αρχική γνωριμία. Από αύριο θα αρχίσουμε να γνωριζόμαστε καλύτερα. Δεν θα έλεγα ότι θα προχωρήσουμε σε αλλαγές, όσο θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ορισμένα κομμάτια. Κάποια από αυτά τα είχα δει στα μέχρι τώρα παιχνίδια, σήμερα τα επιβεβαίωσα, ενώ υπάρχουν και άλλα που αφορούν το πώς βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο.

Το ιδανικό σε μια ομάδα είναι το πάντρεμα έμπειρων και νέων παικτών για την υλοποίηση του στόχου, ο οποίος για τον Ηρακλή είναι ένας και μοναδικός».

Αφήστε μια απάντηση