Την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 20.00 η προβολή της ταινίας!

Στο κινηματοθέατρο Φαργκάνη θα βρεθεί η διοίκηση της ΠΑΕ και οι ποδοσφαιριστές της για να παρακολουθήσουν τη συμμετοχή της μικρού μήκους ταινίας «Μία ημέρα, μια Ζωή» στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ.

Οι προβολές αρχίζουν στις 17.00 με την ταινία του Ηρακλή να προβάλλεται προτελευταία σε σειρά, στις 20.00. (η διάρκεια της είναι 4 λεπτά)

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εισέλθει στην αίθουσα όποτε θέλει αφού οι προβολές στο διαγωνιστικό μέρος θα διαδέχονται η μία την άλλη χωρίς διαλείμματα.

Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει τη συμμετοχή του Ηρακλή, να δηλώσει το παρόν και γιατί όχι να πάρει μέρος και στη ψηφοφορία για το βραβείο κοινού!

Η ταινία είναι αφιερωμένη στον φίλαθλο. Είναι αφιερωμένη στην υπομονή και στην αγάπη του για τον Ηρακλή. Είναι αφιερωμένη σε αυτούς που μάχονται καθημερινά αλλά και σε αυτούς που έπεσαν… διεκδικώντας μια ελεύθερη πόλη και έναν μεγάλο Ηρακλή!
Η αγάπη για κάτι συγκεκριμένο, το άγχος ή προσμονή αλλά και η υπερηφάνεια ενός λαού που δεν ξεχνάει ότι η απελευθέρωση της πόλης οφείλεται και στη δική του συμβολή. Μία ημέρα η οποία επαναλαμβάνεται κάθε μέρα για μια ζωή. Οι ίδιες σκέψεις το ίδιο πάθος. Αρρώστια ή έρωτας..? Μικρή η διαφορά. Το Γαλάζιο χρώμα του ουρανού, το βαθύ μπλε της θάλασσας και το γαλανόλευκο της Ελλάδας είναι το ίδιο χρώμα με αυτό στην καρδιά του ήρωα. Στα μάτια του όλα είναι …μπλε.

1000 Χρόνια Ηρακλής