Τρίτη και προτελευταία ημέρα σήμερα (30/04) πριν ολοκληρωθεί το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου Salonica Soccer Cup, το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και διοργανώνει η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 σε συνεργασία με την «Pentagon Sports & Travel».

Για μια ακόμα ημέρα παιδιά από όλη την Ελλάδα διαγωνίζονταν με στόχο να φτάσουν στα τελικά του τουρνουά αλλά και να απολαύσουν όσο γίνεται το άθλημα που αγαπούν με όλη τους την καρδιά.

Διεξήχθησαν συνολικά 31 αγώνες αρχής γενομένης από τις 9.30 π.μ. και ολοκληρώθηκαν στις 8 μ.μ.. Παράλληλα συνεχίζεται η προβολή των αγώνων του ΗΡΑΚΛΗ μέσω της εφαρμογής live streaming, ενώ και η τελετή λήξης που θα λάβει χώρα αύριο (01/05) στις 2 μ.μ. θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (www.fciraklis.gr).

Πλήθος κόσμου γέμισε και πάλι τις εγκαταστάσεις της Μίκρας με σκοπό να εμψυχώσουν τα παιδιά τους που μετέχουν στο Salonica Soccer Cup, το οποίο κατεβάζει την καρό σημαία αύριο.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 καλεί τον κόσμο για ακόμα μια ημέρα να παραβρεθεί στο τουρνουά και απολαύσει τα μελλοντικά αστέρια του ποδοσφαίρου μας.

Αφήστε μια απάντηση