Για το πρωτάθλημα Κ14 (αθλητές γεννημένοι το 2003) η β’ ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ γνώρισε την ήττα με σκορ 5-2 από την Σάντος Πανοράματος στο γήπεδο των Χορτατζήδων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι (διότι υπήρχε και έντονο παρασκήνιο), οι παίκτες του Χάρη Αποστολίδη μπήκαν πολύ νωχελικά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να προηγηθούν με 3-0 (5′, 9′ και 16′). Στη συνέχεια η ομάδα μας πήρε τα ηνία του αγώνα και πίεσε ασφυκτικά, μειώνοντας σε 3-2 με τους Φωστηρόπουλο (30′) και Ανδρονίδη (41′), ενώ έχασε και σωρεία ευκαιριών για την ισοφάριση. Ωστόσο, με δεδομένη την πίεση που άσκησαν οι νεαροί “κυανόλευκοι”, και το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες βρίσκονταν στην επίθεση, υπήρξαν αρκετά κενά στην άμυνα, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι σημειώνοντας άλλα 2 τέρματα στο 52′ και το 60′ (με αυτογκόλ) για το τελικό 5-2.

Πάντως, αυτό που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ήταν ότι ενώ η ομάδα μας συναίνεσε στο αίτημα της Σάντος Πανοράματος για αλλαγή διεξαγωγής του αγώνα από το Σάββατο 29/10, στην Πέμπτη 27/10 για τη διευκόλυνσή τους, οι αντίπαλοι του ΗΡΑΚΛΗ όχι μόνο δε σεβάστηκαν την εξυπηρέτηση που τους έγινε από τον προπονητή μας, αλλά χρησιμοποίησαν και 6 παίκτες της ομάδας 2002 ώστε να πάρουν τους βαθμούς της νίκης!

 

Η σύνθεση του ΗΡΑΚΛΗ: Παπαδόπουλος, Γραμμένος, Αλίγια, Κρούστης, Ασλανίδης, Ανδρονίδης, Στρίκος, Σαλτσίδης, Καραγιάννης, Φωστηρόπουλος, Οσμάνι Μάριος.

Έπαιξαν και οι: Αναστασιάδης, Ζευκόπουλος, Οσμάνι Άρντι, Μανίκας, Τζάκος, Ράνδος, Ασκαρίδης.