Στις εγκαταστάσεις Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας και συνομίλησε με σπουδαστές Δημοσιογραφίας και Προπονητικής.

Στα πλαίσια μιας εκπαιδευτικής συνέντευξης Τύπου απαντήθηκαν ερωτήματα που αφορούσαν την καριέρα του, την επιλογή του να έρθει στον ΗΡΑΚΛΗ, συγκρίθηκε το Ελληνικό με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αναφέρθηκαν στην ψυχολογική κατάσταση η οποία μπορεί να επηρεάσει έναν παίκτη καθώς και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.
Μία ώρα συνεχόμενων ερωτήσεων με τα τελευταία γεγονότα να απασχολούν έντονα τη «νέα γενιά» δημοσιογράφων και προπονητών, απέδειξαν ότι και ο προβληματισμός υπάρχει από την πλευρά τους αλλά και η έντονη διάθεση για τη διαμόρφωση ενός σοβαρού, υγιούς και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος υπάρχει από την πλευρά των αθλητών.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε παράλληλη συνάντηση του υπευθύνου Marketing της ΠΑΕ με εκπρόσωπο των ΙΙΕΚ με θέμα την πραγματοποίηση ενεργειών με εκπαιδευτικές υποτροφίες για τους αθλητές των ακαδημιών της ΠΑΕ αλλά και τη συνεργασία σε επίπεδο πρακτικής με τους σπουδαστές διαφόρων ειδικοτήτων .