Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Πασχάλης Κάσσος, μίλησε για όλους και για όλα, ξετυλίγοντας τις σκέψεις του για τη νέα χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

 

-Πασχάλη, νέοι στόχοι, νέα χρονιά, νέα κατηγορία, πώς τα βλέπεις τα πράγματα μέχρι στιγμής;

«Πάμε πολύ καλά, συνεχίζουμε το ίδιο με πέρσι, όπου καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο, και ελπίζω ότι και φέτος θα πετύχουμε».

-Βλέπουμε φέτος στο Καρπενήσι, ότι κάτι αλλάζει με σένα. Θα παίξεις πιο πίσω, δηλαδή στα μπακ;

«Δεν έχω πρόβλημα, θα παίξω σε όποια θέση με βάλει ο προπονητής, εγώ παίζω παντού».

-Θα γίνεις κι εσύ ένα πολυεργαλείο στην ομάδα;

«Μακάρι, και τερματοφύλακας να μου πει ο προπονητής να παίξω, θα το κάνω».

-Ζεις ένα όνειρο με τον Ηρακλή, τώρα στη Superleague, γνωρίζεστε με τους συμπαίκτες σου, καθώς οι περισσότεροι παίξατε και πέρσι μαζί.

«Κατ’ αρχάς, όνειρο ήταν αυτό που καταφέραμε πέρσι, φέτος θα κοιτάξουμε να επαναλάβουμε τις νίκες και τις επιτυχίες, μακάρι να πάνε όλα καλά».

-Το γεγονός ότι ο κορμός έχει παραμείνει αναλλοίωτος, σας βοηθάει;

«Πέρσι, η ομοιογένεια ήρθε στην πορεία αφού δεν ήξερε ο ένας τον άλλον, επειδή ουσιαστικά ήμασταν καινούρια ομάδα. Φέτος, σίγουρα είμαστε πιο δεμένοι και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

-Σήμερα είναι το πρώτο φιλικό, τι να περιμένουμε, καθώς τα πόδια σας είναι ακόμη βαριά.

«Ακόμη, είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας, αυτό είναι ένα μικρό τεστ για τον προπονητή μας, να δει σε τι κατάσταση βρισκόμαστε».

-Πρώτο γκολ, όπως και πέρσι, θα βάλεις;

«Μακάρι».

-Μπορούμε να μιλήσουμε για στόχους, ή είναι νωρίς ακόμα;

«Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, παιχνίδι με παιχνίδι».

-Με δεδομένη την εκρηκτικότητά σου όταν παίζεις απ’ τα πλάγια, ποιος τρόπος παιχνιδιού σου αρέσει;

«Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το παιχνίδι της Superleague, που έχει πιο ανοιχτές άμυνες, και η μπάλα πηγαίνει πάνω-κάτω».

-Σε σχέση με πέρσι, βλέπεις διαφορές; Καρπενήσι πέρσι, το ίδιο και φέτος, τον τρόπο της προετοιμασίας, αν και είναι νωρίς ακόμα.

«Το ίδιοι πράγμα, όπως και πέρσι».

-Με τον κόσμο αναπτύξατε μία ιδιαίτερη σχέση, σας βοήθησε αρκετά πέρσι, μία γεύση πήρατε και στην πρώτη «ανοιχτή» προπόνηση, και σίγουρα ήταν ένα ψυχολογικό ντοπάρισμα.

«Ναι, σίγουρα, η πρώτη προπόνηση ήταν το κάτι άλλο. Μακάρι να συνεχίσουν να έρχονται κοντά μας, να μας βοηθούν, να μας στηρίζουν όπως και πέρσι».

-Πασχάλη, σε σχέση με την περσινή χρονιά, είναι πιο λίγα τα νέα πρόσωπα, είναι κάτι που σας αλλάζει την ψυχολογία, είναι κάτι που σας βολεύει να αφομοιωθούν στο σύστημα της ομάδας;

«Πιστεύω ότι όταν έρχεται ένας νέος παίκτης σε μία ήδη δεμένη ομάδα, θα προσαρμοστεί ευκολότερα, θα είναι πολύ καλύτερα».