Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Κ-20 της Superleague, ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη SKODA Ξάνθη, στο Αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων.

Οι παίκτες του Θάνου Χατζηαθανασίου για 75 λεπτά, σημείο στο οποίο αναγκάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο, λόγω τραυματισμού του Μπικιάρη (είχαν γίνει όλες οι αλλαγές), ήταν κυρίαρχοι του αγώνα και είχαν την καθολική υπεροχή και τις ευκαιρίες.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι γηπεδούχοι άσκησαν έντονη πίεση, και το ματς μετατράπηκε σε “ρώσικη ρουλέτα”, καθώς και οι 2 ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη (από 2 καλές φάσεις εκατέρωθεν).

Οι Ακρίτες άνοιξαν το σκορ στο 55′, ωστόσο, στο 61′ ο Συμεωνίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι τη λήξη.

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε αγρότες

“Η ΠΑΕ Ηρακλής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους αγρότες που είχαν στήσει μπλόκο στη γέφυρα του Νέστου, οι οποίοι επέτρεψαν στην αποστολή της Κ-20 του Ηρακλή να περάσει χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις από το συγκεκριμένο σημείο και να συνεχίσει το ταξίδι της κανονικά με προορισμό την πόλη της Ξάνθης”.

 

 

Η σύνθεση του Ηρακλή: Ηλιάδης, Καλφούντζος, Κασαπίδης, Αβραμίδης, Παναγιωτίδης, Βλαχόπουλος, Ρότας, Συμεωνίδης, Δούμτσιος, Μπικιάρης, Γκιάτας.

Έπαιξαν και οι: Χουζούρης, Ιωαννίδης, Μεζίνης.