Τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, σημείωσε τις τελευταίες ημέρες η ομάδα του Ηρακλή Κ-17, και μάλιστα χωρίς να δεχτεί ούτε ένα τέρμα.

Στο πρώτο φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Ρετζικίου, οι νεαροί παίκτες του Λευτέρη Τσακίρη επιβλήθηκαν της αντρικής ομάδας της τοπικής Δόξας (που αγωνίζεται στο Β’ τοπικό της ΕΠΣΜ), με σκορ 0-2.

Το δεύτερο φιλικό πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ατέρμονα, όπου η ομάδα μας, νίκησε με 5-0 την αντίστοιχη Κ-17 του Άρη Λεμεσού.

Στο τρίτο παιχνίδι, που έγινε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, σημειώθηκε και το μεγαλύτερο σκορ, καθώς οι παίκτες της ομάδας μας, επικράτησαν κατά κράτος της ομάδας Νέων του Ηρακλή Αμπελοκήπων, με το εντυπωσιακό 8-0.

Ο προπονητής της Κ-17, Λευτέρης Τσακίρης, κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της προετοιμασίας, δήλωσε ικανοποιημένος από τη γενικότερη προσπάθεια και την αγωνιστική προσήλωση των ποδοσφαιριστών, ενώ όσον αφορά για τη συνέχεια, όπου στις 19/9 ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, κράτησε χαμηλούς τόνους, λέγοντας ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά και η καθημερινή βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE.