Μπορεί από το πρωί έως και το μεσημέρι, να υπήρχαν προγραμματισμένες εξετάσεις για τους παίκτες του Ηρακλή, δηλαδή εργομετρικά τεστ και αιματολογικοί και καρδιολογικοί έλεγχοι, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως η προετοιμασία της ομάδας δεν ακολουθείται κατά γράμμα.

Το απόγευμα, και πιο συγκεκριμένα στις 7, ξεκίνησε η προπόνηση στην οποία δίνουν το παρόν όσοι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σήμερα σε αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις.

Οι υπόλοιποι, οι οποίοι πέρασαν από εργομετρικά τεστ, πήραν ρεπό από το προπονητικό τιμ, για να ξεκουραστούν και να συμμετέχουν αύριο κανονικά στην απογευματινή προπόνηση.

Πρόκειται για τους Λουκίνα, Ζιαμπάρη, Στάμου, Σαραμαντά, Τσιλιανίδη, Καρασαλίδη, και τους νεαρότερους, Καλφούντζο, Τσότρα, Ζαμπάζη, Αμαραντίδη και Αβραμίδη.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαδόπουλος, σε συνεργασία πάντα με το τεχνικό επιτελείο, δεν πίεσαν ιδιαίτερα τους αθλητές. Έτσι, η προπόνηση, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, είχε διάρκεια 70 λεπτών, και περιελάμβανε «αερόβια προπόνηση» χαμηλής έντασης, καθώς και ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.