Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperleagueΕλλάδα, Βέροια και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Το παιχνίδι ήταν μετριότατο ποιοτικά, χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις 2 εστίες, με την Βέροια να έχει την εδαφική υπεροχή, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα, και τον Ηρακλή να προσέχει περισσότερο τα μετόπισθεν και να κρατάει το «μηδέν» παθητικό.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας δεν έδειξε τίποτα το αξιόλογο και αρκέστηκε στο να κρατάει τους παίκτες της γηπεδούχου, μακριά από την εστία του Χουάντερσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου είχαν περισσότερο πάθος, προσπάθησαν να απειλήσουν και επιθετικά με την είσοδο του ορεξάτου Μπουλούτ, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, ενώ η Βέροια αρκέστηκε σε μία ανούσια κατοχή μπάλας και ελάχιστες καλές φάσεις στην εστία του Ηρακλή.

Το μόνο που μπορεί να κρατήσει κανείς από την αναμέτρηση, ήταν η εκπληκτική συμπαράσταση 2.000 φίλων του Ηρακλή, που δημιούργησαν συνθήκες έδρας για την ομάδα μας και στήριξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό τους παίκτες.

 

 

Οι συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Νέτο, Γιαννούλης, Εντζεγκέλε, Όστοϊτς, Μαραγκός, Άρτσε (80’ Κόλα), Μαγιέφσκι, Καϊκούτ (62’ Γιουσούφ), Ναζλίδης, Μερεμπασβίλι (46’ Αμπντούν).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Μακρής (67’ Ζιαμπάρης), Κυριακίδης (46’ Μπουλούτ), Βέλλιος, Ρομάνο, Τσιλιανίδης (75’ Πασάς).